Schilder Nijmegen.

Vakmanschap bestaat nog !

  • Home
  • Werkgebied Nijmegen

Op zoek naar een schilder in Nijmegen? Bij Bremer Schilderwerken bent u aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, houtrot reparaties, glas zetten en wandafwerking. Wij bieden een combinatie van diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We hebben ervaring met veelzijdige projecten waarbij wij inspelen op uw wensen en behoeften. Geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder!

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op Nijmegen en omgeving, zoals Wijchen, Elst, Beuningen, Malden, Berg en Dal, Cuijk en Groesbeek.

Diensten als schilder

Naast allround schilder in Nijmegen kunt u voor nog meer uiteenlopende diensten bij Bremer Schilderwerken terecht. Welke zijn dit?

  • Houtrot: We identificeren de aangetaste gebieden, verwijderen vervolgens het aangetaste hout en vervangen het door gezond hout.
  • Glas zetten: We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten glas. We vervangen ruiten, herstellen glasschade of installeren dubbelglas en isolatieglas. Voor iedere situatie kunt u contact met ons opnemen en kijken wij voor een oplossing.
  • Muurverf: Muurverf is een afwerkingstechniek en biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor u uw muren kunt personaliseren en de gewenste sfeer kunt creëren. We zijn gespecialiseerd in rollen en spuitwerk.
  • Behang: Behang biedt vele mogelijkheden om een unieke stijl en uitstraling aan uw ruimtes toe te voegen. Het is een creatieve manier om uw ruimtes in fris jasje te steken met keuzes uit verschillende soorten prints en motieven.
  • Renovlies behang: Renovliesbehang is populair vanwege de vele voordelen die het biedt. Het versterkt de muren, verbergt kleine oneffenheden en wordt met muurverf overschilderd om de gewenste kleur en afwerking te bereiken.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Als u uw aanvraag heeft ingediend via het onderstaand aanvraagformulier,  nemen wij binnen 48 uur contact op.

Indien u geen reactie hebt ontvangen binnen 48 uur neem dan contact met ons op.

Het formulier is geen opdrachtbevestiging, wij zullen altijd op locatie komen om het werk te komen bekijken en een passende prijsopgave te kunnen doen.