Renovlies behang.

Vakmanschap bestaat nog !

Renovliesbehang, ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang, is een speciaal type behang dat is gemaakt van geweven glasvezels. Het heeft een sterke en duurzame structuur, waardoor het bestand is tegen scheuren, stoten en slijtage. Renovliesbehang is populair vanwege de vele voordelen die het biedt. Het versterkt de muren, verbergt kleine oneffenheden en wordt met muurverf overschilderd om de gewenste kleur en afwerking te bereiken. Het is ook brandwerend en heeft goede geluidsabsorberende eigenschappen. Het aanbrengen van renovliesbehang vereist het zorgvuldig gladstrijken van het behang op de muren om een strak en glad resultaat te verkrijgen. Hierdoor heeft het de uitstraling van stucwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Wij helpen u graag verder!

Vlies behang is een type behang dat is gemaakt van cellulose- en textielvezels die zijn samengevoegd met een laag vlies aan de achterkant. Het vlies zorgt voor extra stevigheid en maakt het behangen gemakkelijker.

Renovlies behang, glasvlies behang en glasvezel behang zijn allemaal soorten vlies behang. Het verschil zit voornamelijk in de samenstelling van de vezels. Renovlies behang bestaat uit cellulosevezels, terwijl glasvlies behang en glasvezel behang gemaakt zijn van glasvezels. Glasvlies behang heeft meestal een fijnere structuur dan glasvezel behang.

Renovlies behang aanbrengen begint met het egaliseren van de wanden. Vervolgens brengen we lijm aan op de wand en plakken we het renovlies behang erop. We drukken het behang glad met een behangroller en snijden eventuele overlappingen of overtollig behang weg

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Als u uw aanvraag heeft ingediend via het onderstaand aanvraagformulier,  nemen wij binnen 48 uur contact op.

Indien u geen reactie hebt ontvangen binnen 48 uur neem dan contact met ons op.

Het formulier is geen opdrachtbevestiging, wij zullen altijd op locatie komen om het werk te komen bekijken en een passende prijsopgave te kunnen doen.